Προϊόντα

Μελισσοκομικά προϊόντα στη Νάουσα


Τα τοπικά Μελισσοκομικά προϊόντα παραγωγής μας στη Νάουσα, είναι:

meli-bee-naoussas

ΜΕΛΙ

Το μέλι είναι ένα αρωματικό, ιξώδες, γλυκό υλικό από το νέκταρ των φυτών, το οποίο μαζεύουν οι μέλισσες και το μεταβάλλουν για την τροφή τους σε ένα πυκνότερο υγρό.Learn More »
gyri-melisson-naousas-kalaitzidou

ΓΥΡΗ ΝΩΠΗ

Περιέχει πολύτιμες θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Είναι ένα εδώδιμο με γνωρίσματα πολύ δυναμωτικά και η λήψη της με την καθημερινή τροφή, φέρνει θρεπτικά και θεραπευτικά αποτελέσματα.Learn More »
vasilikos-poltos-kalaitzidou

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ

Ο βασιλικός πολτός είναι κρεμώδης ουσία που παράγεται από τις μέλισσες ως τροφή για την μελλοντική βασίλισσα, ανανεώνει τον οργανισμό, τον ενισχύει και επιβραδύνει το γήρας.Learn More »
propoli-naoussas-kalaitzidou

ΠΡΟΠΟΛΗ

Η πρόπολη είναι κολλώδης ουσία, που παράγουν οι μέλισσες για να σφραγίσουν και να απολυμάνουν το εσωτερικό της κυψέλης. Ιδιότητες: Αντιφλεγμονώδεις, Αντιοξειδωτικές, Ανοσοποιητικές.Learn More »
propolis-bamma-propolhs-naousas

ΒΑΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ

Βακτηριοκτόνο, αντιμυκητιασικό, αντιφλεγμονώδες, αναλγητικό, αντιικό. Κατάλληλη για ασθένειες του αναπνευστικού, υπέρταση, κακοήθεις όγκους, ηπατίτιδα Β, μειώνει τον καρκίνο και την κακή χοληστερόλη.Learn More »
melissokeri-naousas-kalaitzidou

ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ

Το Μελισσοκέρι είναι χρήσιμο σε άπειρες εφαρμογές. Δρα σαν αδιαβροχοποιητής και προστατεύει από τις εξωτερικές απώλειες και την εξάτμιση υγρασίας του δέρματος.Learn More »
keraloifi naoussas

ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ

Η κηραλοιφή είναι ότι πιο αγνό και ωφέλιμο μπορείτε να προσφέρετε στο δέρμα σας, Χρησιμοποιείται από την απλή ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος μέχρι πληγές, έλκη, εγκαύματα και μολύνσεις.Learn More »
diakosmitika-keria

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΕΡΙΑ

Δώστε ξεχωριστό τόνο στη διακόσμηση του σπιτιού σας με τα χειροποίητα κεριά μας φτιαγμένα από φυσικό κερί μέλισσας.Learn More »